Adviseren

Nog voordat u overgaat tot de aanschaf van apparatuur, staan wij al voor u klaar met professioneel advies. Biedt de televisie die u op het oog hebt, technisch wel wat u verlangt? Hoe sterk moet het wifi-signaal in uw woning zijn? Past het bewakingssysteem wel in uw netwerk?

Ook als u van plan bent om te verhuizen of te verbouwen, adviseren wij u graag. Hoe blijft de bekabeling na de installatie mooi uit het zicht? En is het bij een verbouwing niet handig om al in een vroeg stadium een kabel naar de betrokken ruimtes te leggen?

In al deze kwesties denken wij met u mee, leveren wij u passende antwoorden en geven wij u onafhankelijk advies over wat in uw situatie de beste oplossing is. Wij realiseren die vervolgens graag, en natuurlijk bestellen wij desgewenst tevens de juiste apparatuur voor u.

Monteren en installeren

Als u uw spullen eenmaal in huis heeft, zorgt ThuisAllesDigitaal.nl voor een vakkundige installatie en montage. Wij plaatsen uw televisie(s) op een veilige manier; sluiten computer- en randapparatuur aan; installeren audio-apparatuur; hangen camera’s op de juiste plekken in en rond het huis; zorgen voor de automatische bediening van zonwering en verlichting; plaatsen de videodeurbel, en doen wat u verder ook maar wenst op dit gebied.

Daarbij zorgt ThuisAllesDigitaal.nl ervoor dat alle apparatuur op elkaar wordt afgestemd, zodat alles perfect (samen)werkt. Daarbij controleren wij uw wifi en internetverbinding, want om alles goed te laten functioneren zijn een sterk wifi-signaal en een goede internetverbinding vereisten. We stemmen uw televisie(s) af op de juiste kanalen; zorgen voor de goede instellingen voor uw internet en e-mailaccounts; regelen uw audio-installatie in – kortom, alles wat moet worden (in)geregeld, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Als wij de deur uitstappen, kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe digitale apparatuur probleemloos werkt!