Ring Videodeurbel Ridderkerk

Ring videodeurbel Ridderkerk

Wij hebben een Ring pro videodeurbel mogen installeren in ridderkerk. Dit hebben we gedaan bij een gehandicapte meneer die niet snel bij de deur kan komen en zo toch met de mensen kan zien, spreken en horen.  Met deze Ring Pro videodeurbel kan de bewoner direct communiceren met de persoon die aanbeld. Hij kan dan zeggen dat het even duurt voordat hij bij de voordeur is.

Ring Pro monteren Ridderkerk

 

Beste Videodeurbel Ring Pro

De Ring Pro is de beste videodeurbel van het moment. Het voordeel van de Ring Pro is dat hij op de bestaande bel aansluiting gemonteerd kan worden.

Met een Resolutie van 1080P en een brede kijkhoek ziet u alles wat er bij uw voordeur gebeurd ook s’nachts door een zeer hoge kwaliteit infrarood systeem en kunt u zones instellen wanneer u een melding krijg als iemand zich in die zone bevind waar u ook bent.

Het slanke ontwerp de verschillende kleuren kapjes (Satijn-nikkel, parelwit, Venetiaans brons, zwart) zitten er allemaal bij zodat u altijd een mooie match heeft met uw kozijn of voordeur.

Er word ook een draadloze module meegeleverd die u in het stopcontact kan plaatsen die een leuk geluid of melodie afspeelt als er iemand aanbelt of door uw ingestelde zone loopt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *