Thuis Alles Digtaal is opgericht door Ramon Put. Al vanaf 1999 is hij actief in de AV-, computer- en beveiligingsbranche. Als verkoop- en installatiemedewerker bij een audio-/videospeciaalzaak merkte hij dat veel mensen problemen hebben met de juiste installatie van nieuwe apparatuur of het volledig benutten van de mogelijkheden die deze biedt.

Dat bracht hem ertoe zijn kennis, kunde en kwaliteiten op dit gebied via zijn eigen onderneming ThuisAllesDigitaal.nl aan te bieden. Hij werkt graag samen met andere professionals en kan een compleet dienstenpakket leveren dat aansluit bij de wensen van de klant.

Voor wie zijn wij er:

We richten ons op particulieren en kleine bedrijven die om welke reden dan ook aankoop, montage en installatie van digitale apparatuur liever overlaten aan een vakman.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn: een eigen beperkte kennis van zaken, gebrek aan tijd en/of de wens om taken uit te besteden die niet tot de core business van uw bedrijf behoren.

Contact

We zijn gevestigd in Ridderkerk, maar ons bedrijf kan, na overleg, klanten bedienen in een straal van ongeveer veertig kilometer om Ridderkerk.

Burgemeester Crezeestraat 3

2981 AA Ridderkerk

Tel. 06 2827 4581

E-mail: info@thuisallesdigitaal.nl

 

Ramon Put

 

Ramon Put van Thuis Alles Digitaal